Poké Center
Koop bij Poke Center al jouw Pokémon gerelateerde producten! Van Booster Boxen tot een super groot assortiment aan losse kaarten, Elite Trainer Boxen en Mystery Bundels! Poké Center heeft alles wat u zoekt op het gebied van Pokémon. Pre-order de nieuwste Pokémon uitbreidingen nu! Losse Pokemon kaarten kopen.
De zekerheden van https://www.poke-center.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Na jaren actief te zijn als verzamelaars waren we het er over eens; er mist een goede overzichtelijke website waar je makkelijk je collectie kunt voltooien, voor eerlijke prijzen. Langzaam veranderde dit idee in het begin van een bedrijf.

Nu, officiëel aangesloten bij grote Pokémon leveranciers en door de inkoop van verzamelingen voor eerlijke prijzen kunnen wij zorgen dat we de beste prijs/kwaliteit leveren voor onze klanten.


Bekijk Manifest