Poké Center
Johan Goossens
Goedde bezorging
Jeffrey Ietswaard
Snelle levering, goede service
Hoe beoordeel je Poké Center?
Jibbe van Neijhof
Snel geleverd, bestel er graag.
Giuseppe
Al een goede tijd klant.
Zeker de plek voor losse cards om je collectie aan te vulle. Zal hier zeker nog lang bestellen. Goed bezig -
Jeroen Kingma
Prima
Casper
Eerste keer wat besteld via het internet. Keuze verpakt en snel opgestuurd. Zat zelfs wat extras bij! Goeie service!
arné
Super veel keuze in verschillende soorten kaarten. Daarnaast super snelle levering en goed verpakt.
Ben
makkelijk om mee om te gaan, goede prijzen en snelle levering. Een echte aanrader!
Ivo
Bij mijn zoektocht naar losse Pokémon TCG energie kaarten kwam ik uit bij Poké Center. Voor een mooie prijs heel veel energiekaarten kunnen bestellen die binnen één dag en prima verpakt zijn bezorgd! Nu kan mijn zoontje als beginnende Pokémon TCG speler eindelijk een eigen deck naar keuze maken en tegen papa spelen! ;)
Jer
Bij Poke Center de losse kaarten besteld. Echt super hoe mijn bestelling binnen kwam alles in soft sleefs en de wat duurdere kaarten in toploders. snelle verzending gewoon top. ik had een gratis pokemonkaart erbij gekregen echt super blij mee. ik ga nog zeker vaker bestellen bij Poke Center.
Paul
Goed product en snelle levering, super!
Daan
Snelle bezorging en mooi zorgvuldig gepakt, ook heel fijne sleeves voor mijn kaarten!
Marcella
Goeie service, snelle verzending en netjes verpakt. Ik bestel hier regelmatig kaarten om de collecties compleet te krijgen.
Dian Hofstede
Snelle goede service
Dimphy
Geweldige snelle service, top verpakt! Mn beste vriend is erg blij!!
Menno
Hele snelle levering en alles was super netjes verpakt! Enorm tevreden over mijn bestelling :)
Sjoerd
Goede snelle service! Snorlax kaartje goed ontvangen, top verpakt (bubbelplastic & sleeve) Je hebt hier een nostalgische oude man erg blij mee gemaakt! Dankuwel!
Melani
Geweldig service en supersnelle levering!
Sam
Snel geleverd netjes verpakt!
liam
snelle levering, product zoals verwacht, zelfs met wat extra! top