Cards Center
gaby van dooren
Zeer netjes geleverd
Noa-Hadise
Super snelle levering mooie webshop goeie prijzen heb al mijn volgende bestelling gedaan super leuke Pokémon kaarten echt een aanrader
Hoe beoordeel je Cards Center?
Rutger
Super snel geleverd, mooi ingepakt en zeker de moeite waard!! 🙂
Giano Vermaat
Zeer aan te raden om hier Uw bestelling te doen. Duidelijk, overzichtelijk, snelle updates en een snelle levering. Wij zijn zéér tevreden met de tot nu toe geleverde diensten en zullen er nog vaak gebruik van maken. Deze site heeft overigens ook de voorkeur boven vele andere sites juist vanwege genoemde redenen. Keep up the good work! ^^
Wes
Snelle levering en goed ingepakt.
Yildirim Hevel
Snelle levering en in topconditie.
Nick
Snelle levering en netjes verpakt.
Stefan
Goede en snelle service! Toppie
ES
Snelle levering en precies wat ik nodig had
StijnL
Vlotte levering, goed verpakt.
Virginie Weyts
Zeer snelle service en zeer netjes verpakt!
Cynthia
Snel binnen, goeie voorraad ik zou het zeker aan vrienden en familie aanbeven. Ik ben zeer tevreden. Erg fijn dat ik mijn pokemon card vorraad weer aangevuld tot de volgende :)
Esli
Snelle levering, goed verpakt, netjes!
J.P. Van De Hoef
Snelle levering en prachtige kaarten, heel erg netjes verpakt en echt alle waarde eruit gehaald
Patrick
Top Service!!! Brede keuze - snel geleverd
Rick
Goeie website en duidelijk met bestellen en je krijgt je geld terug als ze iets niet hebben heel erg netjes.
Peter van der Heiden
snel geleverd en prima in orde
Michel
Alles verliep soepeler dan gesmolten boter
Bram Wassenberg
Fijne website om kaarten te bestellen! Overzichtelijk, makkelijk en snel. Zal zeker vaker hier kijken, hopende op een uitgebreider assortiment van yugioh!
Jelma
Mooie kaarten voor een mooi prijsje. Ze worden super veilig verpakt en snel verstuurd. Een aanrader voor pokemon fans