PosterGuru
Bij een prachtig interieur hoort ook een geweldige poster, laat je wand tot leven komen. Posterguru inspireert op het gebied van wand- en woondecoratie. Sinds de start van ons bedrijf in 2018 zijn wij gestaag gegroeid en tegenwoordig zijn wij actief in zowel Nederland als België. Wij bieden unieke posters in uiteenlopende thema’s aan. Deze posters zijn te verkrijgen in diverse maten, materialen en zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit.

Wij helpen je graag om je woonkamer, slaapkamer, badkamer of tuin nog mooier te maken met een poster van PosterGuru.

In onze webshop vind je afbeeldingen in diverse thema’s variërend van prachtige oude meesterwerken tot aan de meest moderne designs. Het maakt niet uit van welke stijl je houdt, in onze webshop is van alles te vinden. Wij vernieuwen ons assortiment voortdurend met nieuwe posters.

Mocht je vragen hebben over bepaalde afbeeldingen, afmetingen, materialen of heb je suggesties, eigen creaties of tips? Laat het ons weten, want wij staan voor je klaar.

NIEUWSGIERIG? WAAR WACHT JE NOG OP!
De zekerheden van https://www.posterguru.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.