Postzegelerop

Postzegelerop

De waarde van een kaart
Zet je boodschap op een kaart, want dat maakt je woorden meer waard! Alles wat je wilt vertellen kan tegenwoordig ook via whatsapp of een andere digitale manier, maar een kaart brengt veel meer plezier. Dit komt natuurlijke doordat je moeite moet doen om de juiste kaart te zoeken die het meest past bij de persoon en de gelegenheid en daarna moet deze ook nog (persoonlijk) afgeleverd worden. De ontvanger weet zeker dat je in hem of haar hebt geïnvesteerd en dat wordt bijna altijd wel gewaardeerd. Een whatsappje is misschien sneller en makkelijker, maar een kaart heeft veel meer karakter!

Postcrossing
Postcrossing is een activiteit waar je een kaartje, meestal een ansichtkaart, stuurt naar willekeurige mensen over de hele wereld. Natuurlijke kan jij ook kaartjes ontvangen vanuit alle hoeken van de aarde. Dit doe je door je onder ander op te geven via www.postcrossing.com of facebook. Mensen uit meer dan 200 landen doen aan deze sociale hobby en er worden honderden kaarten per uur verstuurd.
De zekerheden van https://postzegelerop.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.