Prematuurkistje.nl

Prematuurkistje.nl

Prematuurkistje.nl verkoopt uitvaartmandjes en -uitvaartkistjes, foetusmandjes en -kistjes, kleine kleertjes, baby urnen, assieraden en nog veel meer,
voor te vroeg geboren (prematuur) overleden kindjes.
Wij hebben een eigen collectie onder de naam Made For An Angel.
Al onze producten zijn met heel veel liefde, met de hand gemaakt, omdat wij bij Prematuurkistje.nl
weten hoe belangrijk het is om je kindje een mooi warm laatste plekje te geven.
Al onze mandjes en kistjes zijn uniek, net zoals je kindje......
De zekerheden van https://www.prematuurkistje.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.