PyroProducts®
Manuel Vartanian
Snelle levering goede kwaliteit aansteker
Jean-Paul The
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en mooi product
Hoe beoordeel je PyroProducts®?
Annaq
Alles okay
Stephan Himmel
Überaus schnelle Lieferung. Habe schon mehrmals etwas bestellt und bin sehr zufrieden !
Sven Rosenberger
Bin zufrieden mit der schnellen Abwicklung und Lieferung, aber leider ist mein Pyropen schon defekt. Ich habe ihn sehr gerne verwendet.
Nadine
Great Products and fast delivery.
Cafeastronaut
einfaches bestellen gute Auswahl !
leider brennen zwei Feuerzeuge nach und es werden Produkte angezeigt die ausverkauft sind Warum ? -
Mark
Snelle service en prima aanstekers
Matthijs Van bruggen
Over duidelijke site en gemakkelijk te besturen.
Kan alleen geen duidelijkheid krijgen over mijn pakket waar die is en wacht nu al 4 dagen -
H Komrij
Vlotte levering… top
Milan Vader
Geweldige service en het word snel bezorgd
Stéphanie Hartog
Echt goede aansteker gekocht voor de houtkachel. Was ook al gevult, dus top!
Ben Sanders
Moet helaas mededelen dat de aangekochte aansteker tot zover zeker niet het gewenste resultaat, brand heel slecht, terwijl de verwachtingen heel hoog lagen..... helaas
Antwoord van PyroProducts®Hoi Ben,
Onze excuses. Graag ontvangen wij verdere feedback over uw defect zodat we u kunnen helpen aan een passende oplossing. Stuur ons een mail via info@pyroproducts.nl ^M -
Hebe Abelski
Antwoord van PyroProducts®Hi Hebe,
Bedankt voor deze mooie review! ^M -
E Z
Niet binnen verwachte levertijd
Antwoord van PyroProducts®Hoi,
Graag komen we met je in contact voor een passende compensatie voor een te late levering indien wij u daar nog niet over benaderd hadden. U kunt mailen naar info@pyroproducts.nl ^M -
Nick
Goed alleen de myon aansteker wat een flut ding voor zo veel geld
Antwoord van PyroProducts®Hi Nick,
Graag komen we met je in contact over het defect, MYON is een hoogwaardig merk en dient zeker geen defecten te vertonen. Stuur ons gerust een bericht op info@pyroproducts.nl ^M -
Jeremy Kuijper
Erg fijn en snel
S.S
Goede snelle service, goed op tijd aangekomen voor oud en nieuw
Ann De Roo
Degelijke producten, snelle levering
Richard B
Snelle levering icm de feestdagen + kwaliteit en de verwachting van >PyroProducts® Hittebestendige Handschoen Leer< is PRIMA