QP international (trademark of PMT Europse s.a.r.l)

QP international (trademark of PMT Europse s.a.r.l)

Glycerine gietzeep, geurolie, kleurstoffen, oplaadbare batterijen, Inktcartridges & fotopapier, lege cd, dvd & blu-ray schijven & doosjes & decoratiematerialen.
De zekerheden van https://www.spotgoedkoop.nu
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Online sinds 1999
De geschiedenis gaat terug naar 1999 toen ik de website www.spotgoedkoop.nu begon, daarmee behoord spotgoedkoop.nu tot de oudste webshops. In 2004 is de onderneming verhuist van Nederland naar Luxemburg waar QP international s.à.r.l. is opgericht. In 2011 begonnen we met een eigen formule gietzeep te ontwikkelen die in 2012 af was.

Lege dvd's, printer inkt veilig online kopen, wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur.nl In het noorden van Luxemburg begon ik een winkel / showroom gericht voor de Luxemburgse markt gespecialiseerd in opneembare media, printer inktcartridges, fotopapier en decoratie hobby materialen. In


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2012

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.