RefurbSSD
RefurbSSD.nl is dé webshop voor gebruikte SSD’s met garantie. Of je nu zoekt naar een 2.5 inch SATA SSD, een snelle M.2 NVMe SSD of een complete laptop-upgradekit – bij ons vind je professioneel geteste, schoongemaakte en voordelig geprijsde SSD’s. We leveren uit eigen voorraad, dus wat je ziet is ook écht op voorraad. Vandaag besteld = vandaag verzonden.
We geloven in duurzaamheid en doen er alles aan om jouw bestelling zo groen mogelijk te verzenden. Kleine zendingen worden netjes verpakt in papieren noppenenveloppen, die recyclebaar én milieuvriendelijk zijn. Grotere bestellingen worden verzonden in dozen die voor minimaal 70% uit gerecycled karton bestaan – en natuurlijk volledig 100% recyclebaar zijn.
Verzendkosten:
€4,95 binnen Nederland
Gratis verzending vanaf €75
Wij verzenden met PostNL voor brievenbuspakjes en met DHL voor grotere pakketten. Jij kiest voor snelheid, wij zorgen voor veilige en nette levering.
RefurbSSD.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur, dus je koopt bij een betrouwbare, gecontroleerde webshop met echte klantbeoordelingen en heldere servicevoorwaarden.
Verzendkosten:
€4,95 binnen Nederland