Ruiteroutfit
Ruiteroutfit heeft als doel om de beste, geselecteerde merken aan te bieden. Geen massa merken, maar paardrijkleding welke technisch, duurzaam en modisch zijn. Paardrijkleding welke geproduceerd wordt in Europa en Noord Afrika om de productie duurzaam te houden en lange levertijden te voorkomen. Een kleine greep uit het assortiment van Ruiterouftit; wedstrijdjasjes; rijleggings, base-layers en wedstrijdshirts. Ook aan de jeugd is gedacht met de junior collectie. Paardrijkleding moet fijn te dragen zijn en lang meegaan. Of je nu recratief rijdt of wedstrijdruiter bent, goede paardrijkleding is de basis.
De zekerheden van https://www.ruiteroutfit.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.