Sandra's Second's
We gebruiken hiervoor vooral oude grenen en eiken meubels, omdat deze vaak uiterst sfeervol zijn.
Ook voor stoere en landelijke woonaccessoires kunt u bij ons terecht.
Onze openingstijden zijn:
Maandag 10.00-12.00 uur/13.30-17.30 uur
Dinsdag 10.00-12.00 uur/13.30-17.30 uur
En op afspraak!
Anja
Fijn contact, snelle levering en goede service!
Stella
Geweldige service
Hoe beoordeel je Sandra's Second's?
Mirjam Henneman
Prima service,snelle verzending. Toppie.
Jerney Strijbos- van Thuijl
Erg leuke website, met heel veel leuke betaalbare spullen. Goede service, en alles wordt zeer goed verpakt en verzonden.
Tanja Kuijpers
Super service en mooie spulletjes
Eva
Super gave sta lamp gekocht! Sandra is de lamp naar ons komen brengen, omdat ze bang was dat die anders zou beschadigen bij het verzenden. Dat noem ik een top-service!
Jantine Binnendijk
Heel fijn contact met Sandra
Gerda Heiwegen
De bestelling was de dag na de bestelling al bij mij afgeleverd. Helemaal super.
Groetjes Gerda.
Linda Mars
Makkelijk contact te leggen voor vragen, snelle levering met een persoonlijk kaartje en kleine attentie, superleuk!
Karin
Mooie producten
Carla Lammerts van Bueren
Goede persoonlijke service
Toon Hannink
Mijn bestelling is nu ruim een week onderweg. Niks in m'n mail, en niks aan de deur!
Gijs Dupont
probleem met bezorging. Super goede service en nazorg van Sandra!
Shirley Van Toor
Hele gede, lieve en snelle service. Top!!!
Lenie Cox
Helemaal happy met m'n spiegel. En mooi dat die persoonlijk door Sandra is bezorgd. Super!
Teresia Schreuder
Goed op de hoogte gehouden van de levering. En een lief kaartje erbij
Richelle
Geweldige service, een hele mooie kast gekocht en laten bewerken. Helemaal naar mijn smaak.
Franca
Ontzettende goede service. Ik had fotolijstjes besteld. Doordat er 1 maat niet op voorraad was, duurde de levertijd iets langer. Maar dat was voor mij geen probleem, het contact was super en ik werd op de hoogte gehouden van de status. Toen het nageleverde lijstje kwam (heel mooi ingepakt), was een superlief kaartje erbij. En zelfs een kadobon voor het langer wachten. Zo ontzettend lief. Ik raad deze webwinkel zeker aan. Zeer prettig contact en afhandeling. Bedankt Sandra 😊 echt top
👍👍 -
Sandra
Steenmal voor toiletpapier.
Snelle levering en super goed en leuk als een cadeautje verpakt.
Leuk geschreven kaartje en attentie erbij.
Dankjewel -
Lia Wester
Snelle levering en leuk verpakt