Schotelexpert.nl

Schotelexpert.nl

RHD, Schotelexpert.nl Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel! RHD, Schotelexpert heeft een geruime ervaring en vakspecifieke ervaring in de satelliet branche. Onze focus ligt met name op kleine tot middelgrote Installaties, Reparaties- en Verkoop, zowel zakelijk als particulier. U bent verzekerd van een expert waarbij vakmanschap aantoonbaar overheerst in onze opgeleverde projecten. U kunt er op rekenen dat Schotelexpert alle Satelliet installaties zelf kan uitvoeren. Schotelexpert begeleidt u in het gehele proces van A tot Z 24/7 Online Winkelen, met aantrekkelijke prijzen en een goede service. Wij leveren niet alleen de beste producten maar helpen u ook graag met vragen.
Kabel Schotel & IPTV Camerabeveiliging en wifi oplossingen camper, caravan, boot of gewoon thuis een scherp beeld
De zekerheden van https://www.schotelexpert.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.