Sicsie
Welkom bij Sicsie, je persoonlijke online schatkist. Bij Sicsie verkopen we alleen dingen waar we zelf gek op zijn: gouden sieraden met echte natuursteentjes als Rozenkwarts, Amazoniet of Parelmoer, ieder uniek op zijn eigen manier. Onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel met een speciale gouden plating. Hierdoor blijven ze extra lang mooi en verkleuren ze niet. Dagelijks speuren we de wereld af op zoek naar de leukste nieuwe aanwinsten voor onze collectie.
De zekerheden van https://www.sicsie.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.