Siliconepleasure

Siliconepleasure

Zijn wij de enige? Helaas niet. Maar wij zijn WEL uniek! Wij regelen alles zelf, van inkoop tot levering. Alle artikelen (mits anders aangegeven) worden dan ook uitgekozen op basis van een aantal eisen met als belangrijkste de KWALITEIT. Het aanbod is Exclusief en wordt dus enkel door ons aangeboden. Service is voor ons en natuurlijk onze klanten van uiterste belang. Ik geloof dat service de pilaar is van iedere organisatie, in ieder geval die van siliconepleasure. Van juiste en volledige product informatie tot snelle levering, elk detail is van belang. Graag houden wij de lijntjes kort, maken duidelijke afspraken met de partijen waar wij mee samen werken en staan vierkant achter onze klanten. Tevreden klanten daar doen wij het voor!
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.