Smaakje
Smaakje is een verwenmoment voor thuis. Met onze unieke Nederlandse smaakjes wordt het nog makkelijker om thuis te genieten.

Het is meer dan een koffiesiroop. Het geeft jou dat Nederlandse gevoel. En het is ook lekker in je thee, cocktail, shotje, kwark of over je dessert.

Alles doen wij in een Nederlandse tint, met lokale ingrediënten, bezorgen op de fiets en maken bewuste keuzes. Zo zijn onze etiketten en verpakkingsdozen gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
De zekerheden van https://www.smaakje-erbij.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.