Smaakje
Het is meer dan een koffiesiroop. Het geeft jou dat Nederlandse gevoel. En het is ook lekker in je thee, cocktail, shotje, kwark of over je dessert.
Alles doen wij in een Nederlandse tint, met lokale ingrediënten, bezorgen op de fiets en maken bewuste keuzes. Zo zijn onze etiketten en verpakkingsdozen gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
Linda van Duren-Raaijmakers
Ruime keuze, een leuke prijs en vooral een hele goede service. Het werd heel snel verzonden
Norbert
Keurig verpakt en snelle levering. Heerlijke vanille en chocolade smaakjes!
Hoe beoordeel je Smaakje?
Evelien van Basten Batenburg
Ík ben echt zooooo super tevreden over smaakje-erbij.nl. Niet alleen alle smaakjes zijn heerlijk, ze zijn ook nog eens betaalbaar en de recepten op de site zijn ook super.
En daarbij na contact met de klantenservice ben ik zo snel netjes en tevreden geholpen.
Dikke 10! voor jullie. -
Annyk
Top service en heerlijk product, veel keuze ook!
Michael
Oma’s Cake en Roze Koek, aanraders om je vodka een nostalgisch tintje te geven! Heerlijk!
Emine
Heerlijk producten!
Tim
Snel geleverd, top smaak!
Simone
Geweldig product met een ruim assortiment, voor ieder wat wils! :) En het smaakt ook nog eens heerlijk
Roos
Super goede service, super lekker en prijs kwaliteit verhouding is top! Sinds m’n eerste bestelling heb ik altijd wel een aantal flesjes in huis!
Sandy
Snelle levering, echt een verrijking voor de koffie-schuim!
Jolanda
Smaakje kun je ook toevoegen aan ijs. Echt heerlijk! Er is zoveel keuze in de verschillende smaakjes. Leuk en lekker om uit te proberen.
Fleur
Hele lekkere siropen, goeie service, veel verschillende smaken en zeker een goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Tim
Het product is werkelijk waar heerlijk!
Julia
De combi tussen de smaak, hoe het er uit ziet, de mooie socials en het vriendelijke personeel maakt het smaakje in de koffie speciaal. Een kleine traktatie op je dag. Heerlijk!
Laura
Smaakje kan overal in! Ik heb het zoal geprobeerd in mijn thee, kwark en zelfs in een shotje wodka. Het is ook niet te duur, super dus.
Sydney
Heerlijk smaakje, net even wat anders. Feestje voor in de koffie!
Sanne
Wat een top product! Geeft net dat extraatje aan je normale koffie! Ook vriendinnen van mij zijn er helemaal verliefd op ✨
Quinty
Wat een super product! Niet alleen lekker voor in de koffie maar ook voor in de kwark, thee, yoghurt etc.
Antoinette
Ideaal om het in je koffie, toetje en gebak te doen!
stan
Heerlijke variatie in de inspiratieloze zwarte koffie die bij ons altijd geschonken wordt!