SoftLicenties

SoftLicenties

SoftLicenties biedt officiële softwarelicenties voor de laagste prijs. Autodesk, Windows, Adobe & meer. Direct geleverd. 100% legitiem & vertrouwd. Bestellen bij een gekeurde webshop.
software autodesk adobe
8,9

• Jule
    Review voor SoftLicenties

Ik had wat problemen om mijn btw nummer in te toetsen om btw vrij te bestellen vanuit mijn Belgische onderneming, uiteindelijk was dit toch gelukt. Een tip om misschien het duidelijker te maken dat het in de bestelnotities moet

• Ilias
    Review voor SoftLicenties

Ze kopen hun licenties in van bedrijven die failliet zijn gegaan en door een Europese regel mag dit doorverkocht worden. Super ideaal dus.

• Hoe beoordeel je SoftLicenties?

• Architectenbureau L&F
    Review voor SoftLicenties

Het eerste wat we dachten toen we de Autodesk prijzen van Soft licenties zagen was ''dit is onmogelijk'' wij betaalde voorheen namelijk honderden euros per jaar bij Autodesk zelf voor de licenties van AutoCAD. Bij Softlicenties was dit slechts 90. Toch maar geprobeerd. We zijn sinds 2023 al klant bij deze partij en we zijn super tevreden

• Jaap
    Review voor SoftLicenties

Ik was nogal sceptisch over de prijzen omdat ik eerder bij een andere partij software aangeschaft had wat ik via Marktplaats zag maar dat bleek geen legale software te zijn. Ik had dus via Klarna betaald uit voorzorg, heb zelfs nagevraagd bij Autodesk als de licentie van Softlicenties legaal was en ze hebben dit voor mij bevestigd. Dus met een woord: top!

• Jan
    Review voor SoftLicenties

Levering duurde wat lang maar toch goed gekomen gelukkig

• Anony
    Review voor SoftLicenties

Was nogal sceptisch maar heb toch maar de gok gewaagd, jammer dat ik niet eerder achter deze partij kwam. Bespaart me een hoop

• Sandra
    Review voor SoftLicenties

Vond de prijzen van Adobe toch wel prijzig gevonden, zag toevallig een advertentie van softlicenties dus had het geprobeerd. Tot nu toe geen spijt van

• Shally
    Review voor SoftLicenties

Microsoft office voor een vrij voordelige prijs kunnen aanschaffen

• Nienke
    Review voor SoftLicenties

Ik had voorheen besteld bij een ander bedrijf (niet softlicenties) hierbij deed mijn licentie het ineens niet meer. Bij Softlicenties gebruik ik nu al mijn licentie voor enkelen maanden zonder enige problemen.

• Bart
    Review voor SoftLicenties

Klantenservice heeft me netjes geholpen, thanks barry

• Semih
    Review voor SoftLicenties

Adobe licentie besteld, de code werd direct bezorgd in mijn inbox en kon em direct inwsiselen