Solid Sneakers
Lonneke
Geweldige ervaring gehad. Mooie prijzen. Ik heb een hele leuke essentials joggingspak gekocht voor mijn zoon.
Goosens
Super ervaring gehad. Van begin tot eind hele goede klantenservice. Toppers!
Hoe beoordeel je Solid Sneakers?
Elisa
Mijn bestelling is heel snel geleverd. Ik ben uitermate tevreden met deze webshop. Ik ga al mn vrienden vertellen.
Merel
Het was heel lastig om mijn lievelings essentials pak te vinden online, gelukkig bij Solid Sneakers terecht gekomen, prima prijs ook.
Lieke
Ik heb een Asics sneaker gekocht bij deze shop. Goede prijs en prima levertijd. Pakketje is gisteren binnengekomen, alles ziet er goed uit. Bedankt voor de goede service.
Marian
Hele goede ervaring gehad met deze webwinkel. De levertijd was zoals aangegeven en het pakketje was zeer zorgvuldig ingepakt.
Murat
Goede service. Ik had nog een paar vragen voordat ik de bestelling had geplaatst en ik werd goed geholpen
Antwoord van Solid SneakersHi Murat,
We zijn erg blij met je review. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar :)
Groetjes,
Team Solid Sneakers -
Mika
Leuke shop met veel exclusieve kleding.
Antwoord van Solid SneakersDankjewel voor je review Mika.
We zien je graag weer terug in onze shop.
Groetjes,
Team Solid Sneakers -
Karel
Ik heb het volgende product aangeschaft bij deze partij: Essentials fear of god 1977 hoodie iron. Ik heb hem snel binnen gekregen en alles ziet er goed uit.
Antwoord van Solid SneakersDank voor de 5 sterren review, we zijn erg blij dat je tevreden bent met je bestelling. Tot snel! Groetjes, Team Solid Sneakers
Alex
Leuke shop, ik was al een hele tijd op zoek naar mijn Essentials pak, zo kwam ik terecht bij Solid Sneakers. Goeie prijs en snelle levering. Dankjewel!
Antwoord van Solid SneakersVeel plezer met je Essentials pak! Groetjes, Team Solid Sneakers