Speclux
Bent u op zoek naar een nieuwe bril? Speclux is de keuze die u niet mag missen. Als online brillenwinkel die zich richt op het bieden van perfecte waarde, brengt Speclux zorgvuldig ontworpen brillen en uitstekende kwaliteit glazen. Onze brillencollectie omvat: multifocale brillen, leesbrillen, brillen op sterkte, zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte, fietsbrillen, fietsbrillen op sterkte, titanium brillen en meer. Speclux begrijpt dat u niet alleen op zoek bent naar een bril, maar ook naar professioneel begeleiding, hoogwaardige producten, concurrerende prijzen, attente service en betrouwbare garantie. Speclux zal u de beste oplossing bieden. We zijn toegewijd om elke bril uitstekend te maken en elke klant oprecht te bedienen.
De zekerheden van https://speclux.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.