Stam Vijverhandel

Stam Vijverhandel

Het adres voor al je vijverbenodigheden, vijverfilters, vijverpompen, UV-C filters, onderdelen etc. We zijn Oase dealer en hebben de mogelijkheid om alle onderdelen te leveren, daarnaast kunnen we diverse reparaties uitvoeren. Het hele assortiment vind je online, wil je meer informatie of producten eerst zien dan ben je van harte welkom in onze showroom. Nieuwe vijver bouwen dan kunnen wij u ondersteunen met tips en tricks, schroom niet benader ons via telefoon, email of chat.
De zekerheden van https://www.vijverleven.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.