Stam Vijverhandel

Stam Vijverhandel

Het adres voor al je vijverbenodigheden, vijverfilters, vijverpompen, UV-C filters, onderdelen etc. We zijn Oase dealer en hebben de mogelijkheid om alle onderdelen te leveren, daarnaast kunnen we diverse reparaties uitvoeren. Het hele assortiment vind je online, wil je meer informatie of producten eerst zien dan ben je van harte welkom in onze showroom. Nieuwe vijver bouwen dan kunnen wij u ondersteunen met tips en tricks, schroom niet benader ons via telefoon, email of chat.
De zekerheden van https://www.vijverleven.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.