Stichting 168 Million Nederland

Stichting 168 Million Nederland

168 Million is begonnen met als doel kinderen de mogelijkheid te bieden om te kunnen sporten. Door onze passie voor sport hebben wij in 2018 de onverwoestbare bal ontwikkeld om kinderen te kunnen laten sporten zonder zich zorgen te hoeven maken dat de bal lek of kapot gaat. Deze bal is ons speerproject geworden om kinderen in ontwikkelingslanden de kans te geven om te spelen en zich ook weer gewoon kind te voelen.
De zekerheden van https://168million.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn een stichting die op komt voor de belangen van 's-werelds armste bevolking, wij hebben verschillende projecten waarmee we mensen helpen aan een bestaan.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.