Stickerdomein.nl

Stickerdomein.nl

Stickers zijn hot! Of het nu binnenshuis, buitenshuis of op andere producten wordt toegepast. Het is dé manier om je eigen stijl te creëren en toe te passen. Niet alleen in je persoonlijke omgeving, maar ook commercieel en zakelijk gezien zijn de mogelijkheden oneindig. Gepersonaliseerde producten of een eyecatcher in je kantoor of ontvangstruimte? Met stickers van Stickerdomein.nl kun je dit zelf realiseren. Daarnaast bieden wij ook functionele toepassingen zoals bootstickers waarmee de benodigde registratienummers toegepast kunnen worden op de boot.

Stickerdomein.nl is een onderdeel van The Real Signmaker. Dankzij onze jarenlange ervaring in het beletteren van auto’s, hulpdienstenvoertuigen, reclameborden en vele andere toepassingen, weten wij als geen ander dat een sticker kwalitatief goed moet zijn. Hierdoor leveren wij bij Stickerdomein.nl. alleen kwalitatief hoogwaardige producten.

The Real Signmaker/Stickerdomein.nl produceert de stickers in eigen beheer dankzij een uitgebreid machinepark. Onze expertise en kennis willen wij graag delen, dus heb je advies of vragen kun je ons bereiken via info@stickerdomein.nl
De zekerheden van https://www.stickerdomein.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.