Sugarbush Gifts

Sugarbush Gifts

Wij bezorgen uw kado door heel Nederland, alsmede Belgie, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.
Bij Sugarbush Gifts kunt u uit een prachtig assortiment kadomanden en geschenken kiezen.
Onze webwinkel bevat kadomanden en kado's van de hoogste kwaliteit voor juist die speciale gelegenheid en worden door ons persoonlijk verpakt. Meer artikelen zoals exclusieve handgemaakte kleding voor baby's en peuters zullen in de nabije toekomst worden toegevoegd. Ook hebben wij sinds kort de afdeling Arts & crafts toegevoegd waaronder u fantastische originele schilderijtjes voor de peuterkamer kunt vinden.
Omdat ons assortiment blijft groeien zal de website regelmatig hierop worden aangepast.
De zekerheden van https://www.sugarbush.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.