T-shirt Plein België

T-shirt Plein België

T-shirt Plein is een jonge onderneming die het mannen van België graag wat makkelijker wil maken. Uit eigen ervaring weten we dat shoppen niet de grootste hobby is van de doorsnee man en dat hij zijn spaarzame vrije tijd niet met winkelen wil verdoen. Om de basics in zijn kledingkast toch up to date houden kan hij voortaan online zijn aankopen van T-shirts doen op tshirt-plein.nl.
De zekerheden van http://www.tshirt-plein.be

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.