Totaallicenties

Totaallicenties

Totaallicenties.nl biedt u software licenties via digitale download. Dit is een elektronisch geleverd product, waarmee u uw nieuwe software meteen kunt downloaden en gebruiken. Een geweldige klantervaring begint zodra de aankoop is voltooid. Hierom hebben wij het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zo kun je bij ons gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen. Daarnaast weet je bij ons zeker dat je producten ontvangt van hoge kwaliteit. Met behulp van de digitale licenties kun je snel en eenvoudig aan slag gaan met uw gewenste software.

De zekerheden van https://totaallicenties.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.