Troostcadeautjes
Anneke van Leersum
Vlot geleverd, leuke en lieve presentjes, komen overeen met de beschrijving, inderdaad troostrijk!
Tiny
Leuke, bijzondere cadeautjes. Zelf een bol met klavertje-vier besteld. Levertermijn zoals op de website vermeld en mooi verpakt.
Hoe beoordeel je Troostcadeautjes?
J.M. de Waal
Snel geleverd mooi ingepakt. Ontvanger was verrast en heel dankbaar
Norah
Heel persoonlijk, mn dochter was heel blij met de mooie envelop, het lieve bericht en de mooie verzorging van het pakketje.
Helga
Zaterdag mijn bestelling binnen gekregen, was weer mooi ingepakt en natuurlijk weer voorzien van een persoonlijke boodschap (met cadeautje) van Nathalie. Dit maakt het winkelen bij Troostcadeautjes nog leuker.
John Ham
Super tevreden, wat een mooi bedrijf. Goede service, vriendelijke communicatie en hele mooie producten waar veel aandacht aan besteed wordt! Ben ontzettend blij dat ik Troostcadeautjes online gevonden heb.
Antwoord van TroostcadeautjesWauw, wat een prachtige recensie, lieve John! Hartstikke bedankt voor je mooie woorden! ❤
Corina De man
Snelle levering lieve woorden en een extra attentie kortom fantatastisch
Antwoord van TroostcadeautjesLieve Corina, heel erg bedankt voor je mooie recensie! ❤
Esther Siliakus
Altijd goed, snel verstuurd. Mooi ingepakt, lief briefje erbij....Steun!
Antwoord van TroostcadeautjesWat een mooie woorden, lieve Esther! Dank je wel ❤
majolieke nieuwlaat
geweldige service en erg leuk ingepakt. Erg persoonlijk. Deze mensen gun je een bestelling
Antwoord van Troostcadeautjesbedankt voor je 5 sterren en mooie woorden, lieve Majolieke ❤
Audrey Boom
Gewedige armbandjes voor mijn kleindochters gekocht nadat hun lieve hondje was overleden....
Zijn extreem mooi.....Antwoord van TroostcadeautjesDank je wel lieve Audrey, en... je kleindochters zijn vast heel blij met jou ❤
Saskia
Wauw, de verpakking waar mijn bestelling in zat was al een cadeautje op zichzelf😍🙏 heb even gewacht om het uit te pakken en het te bewonderen, ontzettend leuk, ik werd er blij van!
Ik heb het bewaard 😊
Ook mijn bestelling was mooi ingepakt met iets liefs erbij en een persoonlijk kaartje ❤️ De hanger van de ketting was groter dan ik had gedacht, prachtig! 🫂🥰Antwoord van TroostcadeautjesOooh wat een lieve woorden! Dank je wel voor de 5 sterren en de mooie recensie, word er verlegen van lieve Saskia ❤
R. Hanssen
Snelle levering. Precies zoals beschreven. Goed ingepakt. Leuk beschermengeltje erbij . Super allemaal
Antwoord van TroostcadeautjesWauw, dank je wel voor deze mooie beoordeling, lieve R ❤
Yolanda
Ik heb kunnen doen wat ik kon doen en wat waren ze blij met mijn troostgeschenkje
Antwoord van TroostcadeautjesSuper, lieve Yolanda, daar doen we het voor ❤
Gratia van Brakel
Leuke persoonlijke kleine cadeautjes!
Antwoord van TroostcadeautjesDank je wel voor je 5 sterren en je lieve woorden, Gratia ❤
Anka
Vlotte levering, lief en heel attent verpakt en ontzettende mooie artikelen. Ook een leuk berichtje via de mail na afloop als extra. Top!
Antwoord van TroostcadeautjesAhh... zo lief! Dank je wel Anka! ❤
Marielle Roks
Persoonlijk en snel.
Wij hadden weinig tijd. Zaterdag gevonden, woensdag nodig.
Mailtje gestuurd of het nog haalbaar was. Meteen vriendelijk en warm antwoord terug en maandag binnen! WT een service!Antwoord van TroostcadeautjesWie goed doet, goed ontmoet, Marielle ❤
Dank je wel voor je lieve woorden! -
m
bestelling mooi ingepakt gekregen
Antwoord van TroostcadeautjesFijn dat het beviel, lieve M! Bedankt voor de 5 sterren ❤
Wendy
Wat een mooie, lieve en attente cadeautjes en ook super goede service
Antwoord van TroostcadeautjesOooh dank je wel, lieve Wendy! ❤
Deborah Ligthart
Mooi optijd bezorgd.
Cadeautjes komen altijd wel binnen emotioneel. Zit altijd wel wat bij. Gaat het niet goed met bezorgen. Even contact opnemen en het word netjes kostenloos opgelost/opgestuurd.Antwoord van TroostcadeautjesBedankt voor je mooie beoordeling, Deborah, heel blij mee ❤
Anna Carolina
Liefdevolle cadeautjes om iemand troost te bieden. ♥️
Antwoord van TroostcadeautjesBedankt, lieve Anna Carolina, 5 sterren is prachtig ❤