Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

• Echte ondernemer

Regelmatige controle

Lid sinds
Laatste juridische controle

Deze jaarlijkse certificering wordt uitgevoerd om te verzekeren dat de webshop voldoet aan en up-to-date blijft met de algemene wettelijke vereisten voor e-commerce.

Eisen
Security scan

Deze regelmatige scan wordt uitgevoerd om te verzekeren dat de webshop voldoet aan en up-to-date blijft met de huidige beveiligingsvereisten.

• WebwinkelKeur
  • Google Safe Browsing

Duidelijk verkoopsproces & voorwaarden

Transparant bestelproces en voorwaarden voor een betrouwbare winkelervaring.

• levering van producten en diensten
  • retour
  • garantie
  • prijzen
  • betaalmethoden

Klachtenbehandeling

Probleem of klacht niet rechtstreeks kunnen oplossen met de klantenservice van de winkel?

• WebwinkelKeur
  • DigiDispuut
Een geschil indienen

Echte ondernemer

Manifest

Het verhaal van Valóre is mijn persoonlijke reis, geboren uit een eenvoudige overtuiging: ware luxe is tijdloos. Ik heb altijd bewondering voor vakmanschap gehad. Tijdens mijn vele reizen zag ik hoeveel de wereld om mij heen verandert. Hierdoor voelde ik de behoefte om iets blijvends te creëren. Iets dat niet een trend zou volgen, maar tijdloos is. Ik geloof dat echte waarde niet schuilt in hypes, maar in het maken van iets dat generaties lang gekoesterd kan worden. Ik besloot mijn visie werkelijkheid te maken. Ik wilde een horlogemerk ontwerpen dat meer zou zijn dan een uurwerk. Het moet een symbool worden van waardigheid en elegantie.

Bekijk manifest

Hoe zou je Valóre wearables beoordelen?