Vechtsportproducten be

Vechtsportproducten be

Vechtsportproducten biedt middels dropshipping een groot aantal vechtsportproducten aan van diverse leveranciers. Hierdoor is er een grote keuze uit producten van diverse leveranciers en merken op het gebied van vechtsportproducten. Via onze shop kan de klant diverse producten van verschillende leveranciers en merken in 1 keer bestellen. Door alles in 1 shop te bestellen, is de kans veel groter dat het aankoopbedrag boven de € 75,- ex btw komt en er geen verzendkosten behoeven te worden betaald. scheelt dit in de verzendkosten die men anders mogelijk bij de verschillende leveranciers zou moeten betalen. De vechtsportproducten worden met name aangeboden voor boksen, kickboksen, MMA, Muyay Thai en Krav Maga.
Het betreft niet alleen bokszakken, handschoenen en protectiemateriaal, maar ook kleding en voeding.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.