Verduijn.info Technische Trainingen

Verduijn.info Technische Trainingen

Wij leveren cursussen voor het behalen van het VCA-diploma zowel via e-learning als in boekvorm. Ook kunt u bij ons terecht voor het reserveren van een VCA-examen op meer dan 50 plaatsen in Nederland.

Hiernaast verzorgen wij maatwerkopleidingen op het gebied van veiligheid voor zowel scholen als bedrijven. Met ons team van ervaren docenten kunnen we vrijwel elke doelgroep bedienen.
De zekerheden van http://ww.verduijn.info
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.