Vervangende-afstandsbediening.nl

Vervangende-afstandsbediening.nl

WWW.vervangende -afstandsbediening.nl levert voor bijna elke afstandsbediening een vervanger. Niet alleen een vervanger voor uw tv afstandsbediening maar ook voor de satelliet ontvanger, audioset, garagedeur opener, airco. Noem maar op.
Wij hebben ook afstandsbedieningen voor hotels en senioren.

Wij zijn een onderdeel van Adjelectronics. Die verkoopt ;alles op het gebied van digitenne, satelliet en kabel-tv ontvangst. Adjelectronics is in februari 2000 opgericht als zelfstandig bedrijf en is al meer dan 19 jaar actief op het gebied van reparatie, levering en installatie van satellietapparatuur en digitenne.

Wij hebben een eigen technische dienst en een winkel waar u alles kunt kopen op gebied van digitenne, satelliet en kabel-tv ontvangst. ;Hier kunt u eventueel ook uw bestelling ophalen.

Als u langs wilt komen is het verstandig om van te voren een afspraak te maken, daar wij ook veel onderweg zijn.

U kunt bij ons 6 dagen in de week terecht voor al uw vragen, demonstratie of ophalen van uw bestelling. Alleen op zondag zijn wij gesloten. De webshop is wel geopend, maar er wordt niet gereageerd op mail of telefonisch advies.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.