Waterimpuls Regenwatersystemen

Waterimpuls Regenwatersystemen

Waterimpuls levert een breed assortiment aan regenwatersystemen, van premium regentonnen tot en met complete regenwatersystemen voor het gebruik van regenwater in en rond huis. Van het sproeien van de tuin, het wassen van de ramen tot het spoelen van de toiletten of gebruik voor de wasmachine. Dit kan allemaal met regenwater. Al onze producten zijn gemaakt van 70-100% gerecycled plastic, 100% recyclebaar en geproduceerd met 80% duurzame energie. Onze producten worden geleverd met 3 tot wel 30 jaar garantie, afhankelijk van het product.
De zekerheden van https://waterimpuls.nl/winkel/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.