Weidenaar BBQ

Weidenaar BBQ

Heerlijk barbecue vlees, servies & bestek, bbq & gasfles, bezorgen & ophalen. En dat al vanaf € 11,50 per persoon.

Maak uw barbecuefeest compleet door een van onze scherpgeprijsde barbecue-pakketten te kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen, de rest wordt allemaal geregeld. Onze pakketten bevatten standaard namelijk altijd:

Stokbrood met kruidenboter, sauzen (coctailsaus, zigeunersaus, knoflooksaus en satesaus), salades (komkommersalade, groentemansalade, wittekoolsalade), gasbarbecue (inclusief gasfles), porseleinen borden, RVS bestek, tangen ,opscheplepels en servetten. Bovendien doen doen wij ook de afwas voor u.
De zekerheden van https://weidenaarbbq.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.