Wrap with Love

Wrap with Love

Webwinkel in Draagdoeken, draagzakken, wasbare luiers, dekens en (nog veel) meer! Bewuste babyproducten waar je ├ęcht iets aan hebt en die anders zijn dan anders! Wrap with Love heeft een fysieke winkel in Alkmaar en een webshop waar je 24 uur per dag kunt bestellen. In onze winkel kun je terecht voor draagadvies door professionals en advies over al onze andere producten.
De zekerheden van https://wrapwithlove.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.