XPRO
Welkom bij Xpro Pool Lighting
Als u zelf geen specialist bent op het gebied van zwembadverlichting dan zit u nu op de juiste site. Want wij zijn dat wel. En daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over wat de beste soort verlichting voor uw zwembad is.

Alleen topkwaliteit
Zwembadverlichting is er in vele kwaliteiten. Bij Xpro Pool Lighting vindt u alleen lampen van topkwaliteit die wij speciaal voor ons laten fabriceren. Want het is natuurlijk uitermate vervelend om lampen te kopen die al binnen 2 jaar niet meer waterdicht zijn of die op een andere manier defect gaan. De wijsheid ‘goedkoop is duurkoop’ geldt helaas ook bij zwembadverlichting. Bij ons krijgt u daarom altijd minimaal 2 jaar garantie op uw lampen.

Typen lampen
Wij leveren onze verlichting in 4 verschillende categorieën te weten: PAR56 lampen, opbouwlampen, ultradunne lampen en lampen voor folie, polyester of fiberglas zwembaden. Het zijn allemaal LED lampen die superzuinig zijn in verbruik en die ook nog eens heel lang meegaan. Als u zelf niet weet wat voor type verlichting u nodig hebt neemt u dan eerst even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Maatwerk
Naast onze standaardverlichting leveren wij ook maatwerk. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan lampen met langere kabels, aan 2- 4- of 5 aderige kabels of aan speciale bevestigingsmiddelen.

Scherpe prijzen
Wij leveren misschien niet de goedkoopste verlichting maar bij ons krijgt u wel het beste materiaal voor uw geld. Zo profiteert u van topkwaliteit en dat ook nog eens voor scherpe prijzen.
De zekerheden van https://www.xpropool.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.