ZorgComfort De Kempen (Ouderenwinkel  V'waard)

ZorgComfort De Kempen (Ouderenwinkel V'waard)

ZorgComfort De Kempen (voorheen Ouderenwinkel Valkenswaard) is al sinds 2009 hulpmiddelen specialist in de regio Eindhoven op het gebied van zitten, slapen, bewegen. Groot assortiment rollators, rolstoelen, scootmobielen, (sport)braces, (zit)kussens, verpleegbedden, loepen etc. U bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Valkenswaard of bel voor informatie of advies.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij Edgar en Marleen van Eijk zijn deze winkel gestart in 2009. Destijds gestart als Ouderenwinkel Valkenswaard en vanaf 2012 geheel zelfstandig verder gegaan als ZorgComfort De Kempen. Gesteund door Tonneke en de kantoor hond Shiva.Onze thuiszorgwinkel heeft een zeer breed assortiment aan hulp- en gemakshulpmiddelen.In 2017 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Torenstraat 10 in Valkenswaard.U kunt hulpmiddelen lenen, huren en kopen. Een gedeelte is zichtbaar in onze webwinkel.


Bekijk Manifest