Zorgbroeder | Passie voor zorghulpmiddelen

Zorgbroeder | Passie voor zorghulpmiddelen

Welkom bij Zorgbroeder: de online winkel voor zorghulpmiddelen! Wij hebben voor u het grootste aanbod rollators, scootmobielen en rolstoelen geselecteerd. Zo kunt u bij ons terecht voor een lichtgewicht rollator, goedkope rollator, design rollator, rollator met een afsluitbare tas, ANWB rollator, carbon rollator en nog veel meer! Al onze zorghulpmiddelen worden uit eigen voorraad geleverd.

Wat maakt Zorgbroeder.nl bijzonder? Dat vertellen we u graag wij hebben namelijk een 100% tevredenheidsgarantie en daar zijn we best trots op! Ook kunt u gemakkelijk persoonlijk advies vragen aan 1 van onze rollator specialisten.

Wat ons uniek maakt is dat wij ons in de jaren hebben gespecialiseerd in rollators en scootmobielen. Zo bent u verzekerd van goed advies! Liever een rollator persoonlijk uitproberen? Geen probleem: op afspraak zijn wij geopend en kunt u de rollators met eigen ogen bekijken en een test wandeling maken.

Zorgbroeder.nl is trotse dealer van Drive Medical | Vermeiren | Topro Rollators | Trust Care | Multimotion | Saljol
De zekerheden van https://www.zorgbroeder.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.