buiten-sfeerhaard.nl

buiten-sfeerhaard.nl

🔥 We hebben de grootste keuze in haarden, vuurtafels, vuurschalen, houtopslagen en nog veel meer.

✔️ Topkwaliteit: Alle producten die we verkopen zijn van professionele kwaliteit. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn vorstbestendig.
✔️5 jaar garantie! Wij vinden kwaliteit heel belangrijk, daarom geven we op al onze producten 5 jaar garantie.
✔️ Snelle levering. Bijna alle standaardmaten worden binnen 3 werkdagen geleverd.
✔️Deskundig team. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij u prima adviseren.
De zekerheden van https://buiten-sfeerhaard.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.