de Jong Hout & Staalhandel

de Jong Hout & Staalhandel

De Jong Hout- en Staalhandel is in 2011 opgericht door de jonge ondernemer Anton de Jong. Na 8 jaar dienstverband in de groothandel en productie van betonstaal, en daarvoor in de houtwereld was er een uitdaging dit om te zetten in een succesvolle onderneming, leverend aan de groothandel, aannemer, maar ook particulier. Deze combinatie van ervaring heeft gezorgd voor het huidige assortiment in hout- en staalproducten die wij betrekken bij onze vaste leveranciers, maar ook door onszelf worden geïmporteerd of geproduceerd.

Vanaf 2011 hebben wij een stevige groei meegemaakt en zijn 2-maal verhuisd van locatie. Ook werken wij met meerdere werknemers om de beste service te verlenen. Naast levering aan aannemer en particulier zijn wij ook actief in de groothandel van onze (bouw)materialen. Alle materialen, tenzij uitdrukkelijk vermeld, of maatwerkproducten hebben wij op voorraad bij onze locatie in Achterberg (gem. Rhenen). Vanaf deze locatie vertrekken dagelijks eigen vrachtauto’s, maar ook externe transporteurs om onze materialen af te leveren op route door heel Nederland of in België.

Onze grootste uitdaging is om binnen enkele werkdagen een compleet pakket aan hout- en staalproducten te leveren waarover u als klant 100% tevreden bent. Deze service, maar ook nieuwe technieken en producten, zullen we in de toekomst verder doorontwikkelen.

Kortom: Een jong en energiek bedrijf waarbij dagelijks gewerkt wordt aan een goede en snelle levering van bouwmaterialen en waarbij service en kwaliteit voorop staan!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.