handmade guru

handmade guru

Gezellig taffellen met familie en vrienden?

Of een elegante business meeting?

De HandmadeGuru biedt U hoogwaardige keramische serviezen en woonaccesoires aan.

Onze unieke producten zijn handgemaakt, handbeschilderd en gebakken op hoge temperatuur (1230 graden) waardoor ze hittebestandig zijn. Ze kunnen dus gerust in de oven, de magnetron en in de vaatwasser.

Neem een kijkje in onze webshop en vind een bijzonder design die bij U past.
De zekerheden van https://handmadeguru.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.