https://witteraafbedrijfskleding.nl/

https://witteraafbedrijfskleding.nl/

Bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Wanneer u op zoek bent naar professionele werkkleding die voldoet aan alle eisen, dan bent u bij De Witte Raaf Bedrijfskleding aan het juiste adres.

Werkkleding voor ieder bedrijf

De Witte Raaf Bedrijfskleding levert bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) aan diverse bedrijven in allerlei branches. Wij hebben de mooiste merken voor u geselecteerd, zoals Snickers Workwear, Havep, Emma en Bestex, maar ook Jobman en F-Engel. Kortom; een zeer compleet aanbod, zodat er altijd een product is dat bij u past!
Ook bedrukken of borduren mogelijk

Wilt u uw bedrijfskleding of werkkleding voorzien van een logo? Ook dat is bij ons mogelijk, dus neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons team staat voor u klaar, wij helpen u namelijk graag bij het maken van de juiste keuze!
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.