ikhebeencactus
Ikhebeencactus is waar jij online je cactussen en vetplanten kan kopen. | IKHEBEENCACTUS EN JIJ? | Wij vinden het erg leuk als niet alleen wij, maar ook jij cactussen hebt! We beperken ons niet enkel tot de verkoop van cactussen. Waar het voor ons als hobby begon en waar we veel voldoening uithalen, is het enthousiast maken van mensen over cactussen. Dus mocht je vragen of zelf tips hebben over cactussen, deel deze met ons! Graag zelfs, want wij zijn nooit uitgeleerd! Onze cactussen zijn zelf gekweekt of persoonlijk geselecteerd bij andere kwekers. Hierdoor weten we altijd welke kwaliteit we verzenden. Elke cactus die bij jou terecht komt, is vanuit onze kas verstuurd!
Ikhebeencactus en jij? Greenlife ikhebookeencactus
De zekerheden van https://www.ikhebeencactus.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoi, wij zijn Chanel & Bo van Ikhebeencactus, een stel wat graag geprikkeld wordt. Wij runnen onze webshop samen vanuit onze kas en zijn daar dan ook 24/7 te vinden!

Bij ons vind je je favoriete plant voor een leuke prijs. We richten ons vooral op cactussen en vetplanten die je niet zo snel bij je lokale tuincentrum zult vinden, maar ook voor de hippe veelvoorkomende planten ben je bij ons aan het goede adres! Zien we je online?


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.