jjoutdoor.nl

jjoutdoor.nl

Wij van jjoutdoor hebben met zorg een mooie collectie buitenartikelen in onze webshop opgenomen. Daarbij hanteren we een eerlijke prijs en rekenen wij boven de 65 Euro geen verzendkosten. Het kan zijn dat een product tijdelijk niet op voorraad is, dat wordt weergegeven bij het desbetreffende product. Wanneer u een groter artikel besteld wat niet met de pakketdienst vervoerd kan worden, zal eerst contact met u worden opgenomen over het moment van leveren, zodat de chauffeur u thuis aan treft bij het afleveren van uw bestelling.
De zekerheden van https://www.jjoutdoor.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.