mypowrofficial
MYPOWR. Official is een onderneming die vanuit passie voor verschillende sporten is ontstaan. Met onze jarenlange ervaring in de sportwereld vonden wij dat het aanbod van kwalitatieve fitnessproducten uit Europa ver achterliep tov die van Amerika. Wij hebben, samen met ervaren internationale atleten en fysiotherapeuten verschillende producten op de markt gebracht en uitgebreid laten testen om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.

Daarnaast geloven wij dat eenieder op zowel mentaal als fysiek vlak veel sterker is dan men zich realiseert. Ons hoofdmotto is dan ook;

You have more POWR. than you think, you only need to use it.

We geloven dan ook dat onze complete collectie dit gevoel bevestigt en dat je het zelf zult ervaren, elke keer dat je ervoor kiest om onze fitnessgear te gebruiken en ons motto in acht te nemen.
De zekerheden van https://www.mypowrofficial.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.