natuurlijkverwarmen

natuurlijkverwarmen

Advies bij verwarmen met energiezuinige infrarood verwarmingspanelen en radiatoren.
Leveren van infrarood verwarmingspanelen, elektrische radiatoren en slimme thermostaten.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Verwarmen met infrarood panelen is nog steeds relatief onbekend in Nederland. Natuurlijk Verwarmen begint daarom altijd met een uitgebreid adviesgesprek. Dus wat doet infrarood verwarming, hoe werkt het en voor welke situaties is het een goed alternatief voor andere bestaande verwarmingsbronnen. Dus eerlijk voorlichten, waar mogelijk een adviesgesprek op locatie en vooral 100% achter de producten staan. Daarom werken wij alleen met de beste premium A-merken van Europese fabrikanten met de hoogste garantievoorwaarden van 5 tot zelfs 10 jaar. Maar ook na de aanschaf staan wij paraat om alle eventuele vragen te beantwoorden.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.