onlinetegelgigant.nl
J. Geerts
Bijzonder klantvriendelijk aan de telefoon en bestelling keurig en snel afgeleverd.
Suzanne Verbeek
prima
Hoe beoordeel je onlinetegelgigant.nl?
Marcel
De samples netjes in huis ontvangen. Handige gratis service om de tegels goed te bekijken, want in het echt toch altijd wat anders dan op het scherm.
Marijke P
Er werd goed te me meegedacht. Blij met de mooie tegels
Douwe
Goede service, tegels werden snel uit voorraad geleverd en zien er erg mooi uit. Mooie terrazzo tegel!
rob strick
Top service!
Suzanne
Heel tevreden met het mailcontact, er werd snel en vriendelijk gereageerd en men dacht goed mee. Levering volgens afspraak, al met al een aanrader dus!
Fatima Eddaoudi
Goede service, snelle levering!
Rosemary van Liempt
Super netjes en duidelijk! En een mooi assortiment :-)
Laurens
Mooie tegels, snelle en goede levering. Vragen omtrent de bestelling en levering werden direct en heel netjes beantwoord. Helemaal top!
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Laurens,
Bedankt voor je positieve beoordeling en fijn om te horen dat je vragen goed zijn beantwoord. Uiteraard zijn we benieuwd naar het eindresultaat. We zouden het erg op prijs stellen als je een paar foto’s met ons deelt via info@onlinetegelgigant.nl, zodat we die kunnen gebruiken voor onze website/socials.
Alvast bedankt!
Loes van Rijsewijk
Goede service en denken mee. Ik mocht zelfs een losse tegel ophalen om thuis te bekijken hoe het stond. Tegel was ruim op voorraad en werd snel bezorgd.
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Loes,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Uiteraard zijn we benieuwd naar het eindresultaat. We zouden het erg op prijs stellen als je een paar foto’s met ons deelt via info@onlinetegelgigant.nl, zodat we die kunnen gebruiken voor onze website/socials.
Alvast bedankt!
Tessa Potze
Snelle levering, mooie samples ontvangen
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Tessa,
Fijn om te horen dat je mooie samples hebt ontvangen. Indien er nog vragen zijn naar aanleiding van de ontvangen samples dan horen wij dat graag!
Suus
Snelle levering tegel samples
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Suus,
ilse
snelle levering
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Ilse,
Mariska Ouden
Snelle service. Goed geregeld!
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Mariska,
Arjan
Top service en dito communicatie!
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Arjan,
Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij komen graag een keer kijken naar het eindresultaat!
Thomas Bos
goede service en snel, bedankt
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Thomas,
Ton van ‘t Leven
Prima prijs, snel in huis
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Ton,
Daphne Schuuring
Snelle service
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Daphne,
Jan Coopmans
Laat ik beginnen met de fantastische service. Ze reageren snel en zijn altijd goed te bereiken. De levering was ook echt heel goed. De transporteur belde zoals besproken en alles was heel goed ingepakt. En niet te vergeten, de tegels zijn fantastisch. Echt een aanrader!
Antwoord van onlinetegelgigant.nlBeste Jan,
Wow, bedankt voor deze geweldige beoordeling!
OnlineTegelGigant B.V.