spreadthebooklove.nl

spreadthebooklove.nl

Op spreadthebooklove.nl kun je de leukste bookish gifts vinden voor proud bookjunkies!

Al in 2013 startte Blossom Books, de leukste Young Adult uitgeverij van Nederland, met een productenlijn om lezen een toffer imago te geven. De Spread the booklove-giftlijn was geboren! Inmiddels is er een eigen webshop waar alle cadeau-artikelen (en een paar boeken) van Blossom Books te vinden zijn. Van tote bags tot kussenslopen, van mokken tot notitieboekjes: spread the book love!

spreadthebooklove.nl is powered by Blossom Books
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.