www.graszodenlatenleggen.nl

www.graszodenlatenleggen.nl

Onze website / webshop www.graszodenlatenleggen.nl daar kan je terecht voor het laten leggen van graszoden in uw tuin. Maar u kunt er ook graszoden en bemesting kopen. Als u op werkdagen voor 12:00 besteld dan kunnen wij uw bestelling de volgende werkdag al bezorgen.
Onze bezorg dagen zijn van Dinsdag tot Vrijdag in het weekeinde en op maandag bezorgen wij niet.
De betaling kan u veilig via IDEAL voldoen. Graszoden afhalen kan bij ons ook? . U kunt een bestelling plaatsen op de website onder graszoden afhalen. Onze afhaal dagen zijn van Vrijdag middag Na 16:00 tot 18:00 of zaterdag van 9:30 tot 15:00
De betaling kan u dan per pin op locatie voldoen.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

ik zit nu 12,5 jaar in het vak graszoden leggen .en ik weet heel goed hoe het werk . nu ik voor me zelf doe heb ik een paar regels mee genomen
ik heb een hart voor de zaak en de klant staat bij mij altijd op de 1e plaats als het nou via online verkoop is of als wij met ons team een gazon moeten aanleggen de klant staat altijd op de 1e plaats . en die moet meer dan tevreden zijn zo als het hoort wij hebben premium speel gazon dat is het beste wat er is


Bekijk Manifest