www.topbid.nl

www.topbid.nl

In onze webwinkel Topbid.nl bieden wij dagelijks diverse top producten aan tegen lage prijzen. In ons assortiment vind je een verscheidenheid aan artikelen voor je huis, keuken en tuin voor het hele gezin. Van gereedschap, de nieuwste elektronica gadgets, sport en spel artikelen, vakantie en reisartikelen tot aan top kwaliteit merkhorloges van Michael Kors.

Wij zetten dagelijks nieuwe aanbieding online in onze webwinkel waarin je altijd de beste koopjes kunt vinden. Vaak vind je in de online outlet artikelen en producten die je niet overal kunt krijgen, maar bij ons makkelijk online kunt bestellen. Naast de aanbiedingen in de webwinkel, vind je een breed assortiment aan artikelen die na je na je bestelling vaak binnen 3 dagen geleverd krijgt.

Je voordelen bij Topbid.nl
1, Meer dan 300 leuke aanbiedingen en koopjes
2, Ontvang tot wel 90% korting op diverse producten
3, Veilig online betalen
4, Niet goed geld terug garantie op alle producten
5, WhatsApp service bij vragen of bestellingen

De zekerheden van https://www.topbid.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.