Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Topledshop

Verrenieuwstraat 30
4301HZ Zierikzee
020-7523841
KvK 34380695

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Topledshop

Gemiddelde beoordeling

8,3

6 beoordelingen

Beoordeling van klanten

83%

0%

17%

2015
Topledshop

geert beoordeelde op 2015-03-24

Nieuwe lamptransformator besteld. Bleek bij mij niet te werken. Na een e-mail met het probleem kreeg ik goede uitleg waar het aan lag en wat ik zou moeten kopen. Helaas hadden zij het niet. Na retourneren kreeg ik het aankoopbedrag en retourkosten teruggestort.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Topledshop

Ton beoordeelde op 2015-03-07

Begin 2014 heb ik een aantal G4 lampjes besteld (G4 2,5W) en snel geleverd gekregen, samen met een trafo. Alles werk nog uitstekend. In december heb ik halo spotjes gekocht en ben er erg tevreden over. Er kan natuurlijk altijd iets kapot gaan (mijn iPAD is ook in de reparatie), maar blijkbaar levert TopLEDshop wel degelijk de garantie die ze zeggen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Topledshop

Tom beoordeelde op 2014-11-22

Correcte levering en garantie. Echter heb ik al zeker 6 keer gebruik moeten maken van de garantie. Heb g4 led lampjes gekocht met een led trafo. Echter gaat er om de zoveel tijd een lampje stuk. Kwaliteit laat dus de wensen over.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Topledshop

Jurjen beoordeelde op 2014-09-30

Inmiddels tweemaal een bestelling geplaatst, beide orders zijn goed én snel verwerkt. Beloofde levertijd is kort (zelfde dag verzending), wat ook daadwerkelijk wordt nagekomen. De producten waren netjes en degelijk verpakt. Men gaat ruimhartig om met de afkoelingsperiode - enkele dagen te laat retourneren van een getest product was geen probleem, mijn geld werd netjes teruggestort.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Topledshop

Bert beoordeelde op 2013-01-31

Goede prijs, snelle levering, snel contact bij vragen, kortom:
prima!

Topledshop

HighPowerLed beoordeelde op 2012-04-18

Als wederverkoper van een aantal artikelen moet ik zeggen dat Topledshop een zeer aangename winkel is om mee samen te werken.

www.highpowerled.be

2012

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.