Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

ArmsteunWinkel

Hanzeweg 9C
9636 HS Zuidbroek
0598786093
KvK 56892047

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
ArmsteunWinkel

Gemiddelde beoordeling

10,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Mystery shopper

10,0

Lees
waarom

2017
ArmsteunWinkel

Ad Vork beoordeelde op 2017-10-30

Na wat twijfels over de kleur hebben we wat foto's uitgewisseld en zijn we tot een uitstekende keus gekomen van de midden-armsteun voor mijn Peugeot 2008.
Klasse

ArmsteunWinkel

Pandarijder beoordeelde op 2017-02-14

Ik was overdonderd door de service die veel verder ging dan je van een bedrijf mag verwachten. Zie ook uitgebreide recensie op http://forum.fiatpandaclub.nl/viewtopic.php?f=34&t=18123

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
ArmsteunWinkel

gerduijts beoordeelde op 2017-01-13

heel tevreden , was enige vertraging met de levering i.v.m jaar wisseling en vakantie toeleverancier maar prima communicatie en product voldoet geheel aan de verwachting

Mystery shopper beoordeelde op 2015-05-27

Enige tijd geleden hebben wij ArmsteunWinkel verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden wij ons voor als geïnteresseerde voor een armsteun voor in een Peugeot. We wilden weten of het een universele armsteun betrof of dat deze ook aan te passen was. Tevens stelden wij de vraag of de installatie van de armsteun enigszins een simpele taak was. We kregen zeer spoedig een uitgebreide reactie terug met daarin nauwkeurig antwoord op onze vragen. De reactie gaf aan dat desbetreffende voldoende kennis had over zijn producten en de klant graag wilde helpen. Vanwege de spoedige, duidelijke en uitgebreide reactie beoordelen wij deze webshop graag met de maximale vijf sterren!

2015

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.