ArmsteunWinkel
ArmsteunWinkel.nl; De webshop met meer dan 450 pasklare armsteunen in 10 uitvoeringen.
Eenvoudige montage in 10-15 minuten op het originele console van uw auto.
Pasklare auto-armsteunen Auto-interieur Middenarmsteun
9,3

• Daems

Hele snelle service

• Anita Van De Greef
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

Super mooie armsteun. Helaas bleek de bestelde voet niet het juiste voor mijn auto, maar ze doen zo hun best om de juiste voet aan te leveren en houden mij tijdens het proces goed op de hoogte dat ze een dikke 5 sterren verdienen!

• Hoe beoordeel je ArmsteunWinkel?

• pascal heijnes

Alles op tijd geleverd
    En hoofdzaak alles volgens wens.

• Joost Mels

keurige passende armleuning

• Helen
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

Telefonisch goed bereikbaar en snelle levering

• P.A. Nugteren
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

Mooi product en snel geleverd.

• dick van de laar
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

mooie armsteun goede kwaliteit en snelle levering

• RB
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

Armsteun ontvangen (netjes afgeleverd) en erg gemakkelijk te installeren.

• René
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

Product omschrijving was super. Bestelling was goed. En na levering, duidelijke uitleg over het plaatsen van het product

• FH.Rulkens
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

Goede communicatie en snel verzonden.

• Hans Boone
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

Nou dat viel erg mee, de beschrijving sloeg nergens op, krijg een a4 met foto's van een audi (denk ik)waarop een heel a der soort steun te zien was. Waarom geen duidelijke foto's van de door mijn bestelde steun voor de peugeot 2008, waar bijvoorbeeld bij staat dat het rolluikje in de bestaande situatie moet open staan, waarom er in de nieuwe voet geen voorgeboorde gaatjes zitten als het om dit specifieke model gaat. Erg slecht hoor ik heb het zelf maar uitgevogeld maar iemand die niet zo handig is zadelenjullie ongewild op met een probleem, zeker gezien dat malle tekeningetje dat er bij zit.... daar kom je helemaal niet uit.
    Verder een mooie armsteun waar ik heel blij mee ben, maar dat jullie niet even de moeite nemen om wat meer merkgerichte fotos te maken in deze digitale tijd snap ik niet.

Antwoord van ArmsteunWinkel

Geachte heer Boone,

Het spijt ons dat u niet tevreden bent over de montagehandleiding. In het verleden was het nog erger. Er werd toen een klein papiertje bijgedaan waar wat tekekningen opstonden hoe de armsteun te monteren. Sinds wij de fabricage overgenomen hebben, hebben wij er een foto instructie bijgemaakt waar in een paar stappen getoond wordt hoe een armsteun te monteren.
    Deze montage komt overeen met 90% van de armsteunen die we leveren. Bij uw 2008 is dit even anders en daarom hebben we, volgens mij, duidelijke fotos in onze webshop gezet:
    In de tekst bij de armsteun kunt u het volgende lezen: Voordat u de voet gaat monteren, het dekseltje in het console openen zodat u nog bij de opbergruimte kunt (zie laatste foto).
    En waarom er geen gatjes in de voet zitten voor de schroefjes: Tegenwoordig zijn er veel lease auto's en daar mag je niet in boren en er zijn klanten die ze lijmen met bijvoorbeeld een HPX dubbelzijdige tape.
    Toch willen wij u bij deze danken voor de review en dat u toch tevreden bent.

• Wim
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

Voortreffelijke service en mooie producten.

• Hans van Mourik
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

zeer snelle levering en uitstekende na-hulp .

• Arno Teunissen

Past prima

• Leen Moret

geen meer

• pater

Goede levering,mooie prijzen

• Meire Harald
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

Goede prijs en product ziet er op heerste zicht goed uit.
    Binnenkort als ik mijn wagen heb,en het kan installeren, past alles hopelijk perfect.

• M. van Dam.

Vlotte bezorging

• Roger Kisters

Mooi product. Duidelijke instructies

• Gerard Mulder
    Geverifieerde klant van ArmsteunWinkel

Prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit. Een keer een stootje er tegenaan en er zit een scheur in de toch wel dunne plastic behuizing.

Antwoord van ArmsteunWinkel

Goedenavond meneer Mulder,
    Hartelijk dank voor uw review. Graag zou ik van u horen waar u op doelt, want zo dun is de behuizing niet van de armsteun die u besteld heeft. De bak is van behoorlijk dik ABS kunststof en de pasklare voet is getrokken van 4.5 mm dik kunststof die voorzien is van een stevig scharnierpunt. Plaatst u deze op de juiste manier op het console dan is deze toch behoorlijk sterk en kan de armsteun een druk aan van ca. 40 kg wat voldoende is om uw arm te ondersteunen.
    We verkopen deze armsteunen nu v/a 2013 en weinig tot geen klachten over.
    Natuurlijk is er wel verschil met een originele, maar er is dan ook wel het nodige prijsverschil van onze armsteun voor € 79.99 (incl. verzending) en € 250-€ 350 voor een "originele" armsteun.
    GoodGo / ArmsteunWinkel.nl