ArmsteunWinkel
Eenvoudige montage in 10-15 minuten op het originele console van uw auto.
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 27-02-2026 stopgezet
Chris Beijer
Ik vind het een zeer matig kwaliteit armleuning. Als deze omhoog staat en je moet een beetje remmen tijdens het rijden dan valt die alweer naar beneden. Waardoor ik niet gemakkelijk bij de koppeling kom. gevaarlijk dus. Daarnaast was het onmogelijk om de schroeven aan de zijkant erin te boren. Dit heb ik aangegeven met foto bewijs. Echter kreeg ik hier alleen maar te horen dat ze dit product al jaren verkopen en nog nooit een klacht hierover hadden gekregen, dus het kon niet waar zijn. Ik ben maar gestopt met de communicatie. Als ik hem niet al erin geschroef had, was die retour gegaan.
Nico
Ik had een specifieke armsteun nodig voor de bmw z3 coupé. Verder niet meer te krijgen.
Na uitgebreide uitleg , telefonisch , waar hoor je dat nog, de juiste besteld en hij zit perfect. Ik ben er blij mee.
L. Heslinga
levering was snel, net als de vorige keer. Uitstekende pasvorm, en makkelijk te plaatsen met duidelijke beschrijving.
Sjack Baten
De bestelling werd erg snel bezorgd en de armsteun ziet er heel goed uit.
Het is echt een premium item. -
Bert De Waal
Armsteun nieuw model Suzuki Swift : Snelle levering en eenvoudige montage. Degelijke uitvoering.
Jan Spijker
Goed product en netjes op tijd geleverd
donati
Goed en snel geleverd
P Baum
snelle service op tijd binnen in huis
Jan Dekker
Keurige Armsteun past precies vind wel erg duur😥
A.C. van der Graaf
Prima service en snelle levering
Marc Obbing
Prima
K.J.Goudriaan
Mooie kwaliteit, past perfect.
Eric
snelle levering en makkelijke montage past exact.
L. Heslinga
Snelle levering. Montage instructie duidelijk beschreven. Binnen 10 minuten gemonteerd.
Dus erg tevreden en zal zo weer bestellen indien nodig. -
Harrie Schennink
Top geregeld
Susan
Prachtige armsteun.
Ab
Product past natuurlijk voor geen meter ! Maar wel zelf de retour kosten ophoesten, hun fout kost mij geld, dat noemen wij aso gedrag.
Antwoord van ArmsteunWinkelAso gedrag?
U mag blij zijn dat wij de tekst van uw mails hier niet plaatsen Dan kunnen de lezers eerst zien wat asogedrag is. -
TW
Snelle levering duidelijk instaleer instructie
Vladyslav Zhelekhovskyi
Super!
Eric V.
Snelle en goed levering en goede kwaliteit